luni, 5 septembrie 2011

Joacă-te pe tine pentru o lume diferită!

Fiecare om are vise de luptător, dar mulţi renunţă la ele pe parcurs. Au impresia că şi-au stabilit ţeluri prea înalte, ţinte prea îndepărtate şi nu vor putea face nimic ca pe visele lor să fie pusă pecetea realizării.

Astăzi vă scriu vouă, celor care aţi renunţat să mutaţi munţii doar pentru că s-ar fi putut să vă zdrobească spatele, celor care aţi îmbrăţişat nepăsarea pentru că v-a fost frică să credeţi, celor care aţi renunţat să schimbaţi lumea pentru că v-aţi obişnuit să ocupaţi scaunele de spectatori.

Sunteţi genul de persoane care nu fac nimic, dar comentează la aproape orice. Aţi transformat lumea într-o arenă, ca pe vremea lui Nero. De data aceasta v-aţi luat bilete în tribuna oficială şi în tribuna VIP. Floricele şi acadele ca să vă îndulcească vizionarea spectacolului. Ochii vă sunt împânziţi de satisfacţie, mâinile vi se fac pumni, iar gurile voastre strigă "doboară-l".

I-aţi lăsat pe cei curajoşi să lupte în locul vostru. Aţi lăsat lumea în mâinile altora. Nu vă pasă că fiarele din lume le sfâşie hainele, le rup oasele, le fărâmiţează credinţa şi le storc inima de vlagă. Sunteţi laşi! Sunteţi ruşinea ce ne transformă pământul într-o bucăţică de Iad. Ei luptă pentru voi şi nu ştiţi să-i apreciaţi, să le mulţumiţi. Îşi vând mâinile ca să vă meargă bine şi să vă lăfăiţi în plăcere ca ipocriţii.

Nu vă place schimbarea ce o aduc ei, nu sunteţi mulţumiţi de rezultate? Atunci ei au nevoie de voi. Cumpăraţi-vă mănuşi şi puneţi-vă braţele în luptă, achiziţionaţi-vă scut pentru credinţă şi aruncaţi-vă în mijlocul leilor, vindeţi-vă frica şi faceţi-vă afacere pentru curaj. Jucaţi-vă cărţile pentru că nu aveţi nimic de pierdut. E numai de câştigat!

Trezeşte-te din laşitate şi hai să luptăm pentru bucăţica de Rai ce ne-a fost acoperită de nepăsare, indiferenţă, frică şi ură!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Poţi să-mi vorbeşti, fiindcă-mi place să ascult!